Вулиця Раїси Кириченко 20

Місто Нікополь, Дніпропетровська область

nikopol.priyut@ukr.net

Адреса для зворотнього зв'язку

______________________________________________________________________________

Привітання з Днем Незалежності від голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука.

Вітаю з Днем Незалежності!

Сьогодні незалежність України виборює кожен з нас. Всі ми – частина великої боротьби та майбутньої великої перемоги. Все, що ви робите, наближає Україну до нашої спільної мети.

Будьте сильними, сміливими і незламними. Вдячний кожному і кожній з вас за наполегливу та сумлінну працю, завдяки якій Україна вистоїть і переможе.

Зі святом,

Разом до Перемоги????????

______________________________________________________________________________

За постановою Кабінету Міністрів відбулось підвищення заробітньої плати медпрацівникам закладів охорони здоров’я державної та комунальної власності.

Заробітню плату не менше ніж 20 тисяч гривень відтепер нараховано лікарям (крім лікарів-інтернів), професіоналам з вищою немедичною освітою, які допущені до медичної діяльності в закладах охорони здоров’я.

Заробітня плату не менше ніж 13 500 гривень нараховується медичним сестрам, які здобули таку медичну освіту: фаховий молодший бакалавр; фахівець з початковим рівнем (короткий цикл) вищої медичної освіти, (раніше – середня спеціальна освіта); перший (бакалаврський) рівень вищої медичної освіти; магістр з медсестринства.

На виконання Указу Президента №261/2021 від 18 червня 2021 року, відповідно до Постанови КМУ від 12.01.2022 №2, в КП»НІКОПОЛЬСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАННИЙ ЦЕНТР МЕДИКО-СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТІЦІІ ДІТЕЙ»ДОР переглянуті норми колективного договору та внесенні зміни до нього. Такі зміни враховують диференціацію заробітної плати працівників з урахуванням кваліфікаційної категорії, інтенсивністі праці і особистого внеску кожного працівника в роботу Підприємства та забезпечують нарахування заробітної плати не менше ніж 20000 грн для лікарів та 13500 грн сестрам медичним (лаборантам, фельдшерам, акушеркам тощо). Медики гідні!!!